Activiteiten - Leeghwaterbad (2024)

  • Activiteiten - Leeghwaterbad (1)
  • Activiteiten - Leeghwaterbad (2)
  • Activiteiten - Leeghwaterbad (3)
  • Activiteiten - Leeghwaterbad (4)
  • Activiteiten - Leeghwaterbad (5)
  • Activiteiten - Leeghwaterbad (6)

Wilt u bij ons recreatief komen zwemmen, banenzwemmen of wilt u deelnemen aan één van de groepslessen? Onze medewerkers heten u van harte welkom bij één van de onderstaande activiteiten! Via onderstaande button gaat u rechtstreeks naar onze webkassa. Op deze pagina treft u een overzicht van al onze activiteiten en de mogelijkheid om uw gereserveerde tickets om te boeken (onderaan de pagina).

Eerstvolgende activiteiten

Activiteiten - Leeghwaterbad (7)

Meer informatie

Activiteiten - Leeghwaterbad (8)

  • FiftyFit
  • Datum 16-08-2024
  • Tijd 11:00 - 11:45
  • Beschikbaarheid Bijna uitverkocht

Meer informatie

Activiteiten - Leeghwaterbad (9)

  • FloatFit HIIT
  • Datum 16-08-2024
  • Tijd 20:00 - 20:45
  • Beschikbaarheid Beschikbaar

Meer informatie

Activiteiten - Leeghwaterbad (10)

Meer informatie

Activiteiten - Leeghwaterbad (11)

Meer informatie

Activiteiten - Leeghwaterbad (12)

Meer informatie

Agenda

Onze activiteiten

Filter

Alles Volwassenen Senioren Kinderen Jongeren Inclusief sporten

  • Aquabootcamp is een sportieve les voor kinderen. Onder begeleiding van onze instructeurs gebruiken de deelnemers alle aanwezige obstakels en attributen in het Recreatiebad op een andere manier! Wij zorgen ervoor dat de kinderen wekelijks worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen. Het ontwikkelen van conditie op een leuke manier staat voorop!

    MEER INFO

    Aquabootcamp

  • Fifty Fit is de les voor de actieve 50-plusser of de 50-plusser die graag wat actiever zou willen worden! Deelname aan deze groepsles op muziek zorgt voor een soepel en fit lichaam tot op hogere leeftijd. De les staat onder leiding van onze deskundige instructeurs/instructrices die zorgen dat een ieder meedoet naar zijn/haar eigen vermogen. Deze les kan worden gevolgd zonder zwemdiploma en door deelnemers van elk niveau.

    MEER INFO

    Fifty Fit

  • Sporten voor, tijdens en na een transitieproces is heel belangrijk én een mooie manier om gelijkgestemden te ontmoeten. TransZwemmen heeft als doel om een mooi zwemmoment te creëren in een veilige, besloten omgeving. Deelnemers mogen in zwemkleding komen waarin ze zich prettig voelen.

    MEER INFO

    TransZwemmen

  • De derde vrijdag van de maand is er AquaDisco! Wij toveren ons grote recreatiebad om tot een disco waar elk kind tot 12 jaar oud zich uitleeft. Onze collega’s maken elke AquaDisco! een (kinder-)feest voor alle bezoekers aan de hand van het thema. De dj zorgt voor heerlijke muziek terwijl ouders en kinderen genieten van de ontspannen en relaxte sfeer.

    MEER INFO

    AquaDisco!

  • Er zijn twee lessen Aangepast zwemmen die wekelijks in het zwembad 'De Parel' van de Prinsenstichting in Purmerend te vinden zijn. Tijdens deze lessen zijn er gediplomeerde docenten. De kleinschalige zweminstuif in een aangename binnen- en zwemwatertemperatuur is er speciaal voor waterliefhebbers met een beperking.

    MEER INFO

    Aangepast zwemmen in zwembad De Parel

  • Zwemmen als een zeemeermin, wie wil dat niet? Tijdens een cursus van zes weken leren de deelnemers de vaardigheden van een zeemeermin/zeemeerman onder de knie te krijgen. De cursus wordt afgesloten met een feestelijk afzwemmoment waarbij de cursisten hun kunsten kunnen tonen aan het publiek!

    MEER INFO

    Zeemeerminzwemmen cursus

  • Als regenbooggemeente vraagt Purmerend extra aandacht voor de positie van LHBTI'ers in onze stad. Dit gebeurt in de regenboogmaand oktober. Spurd organiseert jaarlijks verschillende sportactiviteiten die in het teken staan van het bespreekbaar maken en accepteren van seksuele- en genderdiversiteit. Een veilig sportklimaat voor iedereen, daar gaan we voor!

    MEER INFO

    LHBTIQ+

  • Aquasport is dé les voor kinderen die nooit genoeg krijgen van zwemmen! Tijdens deze afwisselende les maken de deelnemers op een sportieve manier kennis met aquajoggen, waterpolo, plankspringen en verschillende zwemtechnieken. Door wekelijks zowel tegen als met elkaar te presteren ontwikkelen de deelnemers een ijzersterke conditie!

    MEER INFO

    Aquasports

  • Herstel Na Kanker is een groepsles in warm water waar u met een kleine groep lotgenoten speciale zwem-, kracht- en ontspanningsoefeningen doet om uw conditie te verbeteren of op het gewenste niveau te behouden. Naast de oefeningen is er ruimte voor contact met lotgenoten om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

    MEER INFO

    Herstel Na Kanker

  • Zelfstandig heen en weer zwemmen tussen de belijning. Op de uren voor Banenzwemmen kan iedereen zich uitleven in het warme doelgroepenbad. Banenzwemmen is mogelijk voor vroege vogels én avondmensen. Neem een kijkje en kies een moment uit dat bij u past om even lekker te komen Banenzwemmen!

    MEER INFO

    Banenzwemmen Doelgroepenbad

  • De kinderen in Purmerend en Beemster hoeven zich tijdens de schoolvakanties niet te vervelen, want dan is er PurVak! Op verschillende locaties in Purmerend en Beemster is er een toegankelijk sport- en spelaanbod. Zo ook bij ons in het zwembad!

    MEER INFO

    PurVak

  • Floatfit Balance is een groepsles waarbij ademhalingsoefeningen en krachtoefeningen elkaar afwisselen. Door de afwisselende oefeningen op de drijvende Aquabase train je het hele lichaam. Balans en focus zijn de belangrijke pijlers waarop het succes van deze les is gebaseerd. Het resultaat is een sterke body en mind en een goed humeur!

    MEER INFO

    Floatfit Balance

  • Heeft u een beperking en wilt u graag zwemmen? Dan is Aangepast Zwemmen de ideale activiteit voor u. Tijdens deze groepsles wordt er op muziek bewogen. Onze instructeurs houden rekening een ieders individuele beperking zodat iedereen naar zijn/haar vermogen meedoet.

    MEER INFO

    Aangepast Zwemmen

  • Tijdens de SWIMPRIDE op 14 oktober 2023 staat de avond staat volledig in het teken van samenzijn en ontmoeting. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan betere/grotere acceptatie van LHBTIQ+’ers in de sport. Tijdens de SWIMPRIDE zetten we ons extra in voor LHBTIQ+’ers, hun naasten en iedereen die zin heeft in een gezellige avond. Kom allemaal naar de SWIMPRIDE!

    MEER INFO

    Swimpride

  • Trimfitness is de meest gevarieerde les die we te bieden hebben. Banen trekken, oefeningen op muziek en het gebruik van gewichten voor armen én benen. Alles komt aan bod tijdens deze afwisselende les op muziek. Trimfitness is jouw kans om op een uitdagende manier kracht, conditie en lenigheid op te bouwen in het water!

    MEER INFO

    Trimfitness

  • Banenzwemmen, maar liever alleen met vrouwen? Dat kan in het doelgroepenbad. Kijk in de agenda voor de dagen en tijden van Banenzwemmen Ladies Only.

    MEER INFO

    Banenzwemmen Ladies Only

  • Aanstaande moeders bevorderen hun conditie in warm water. Onder water gewichtloos kunnen bewegen is zeer prettig voor elke aanstaande moeder. Samen met andere zwangere vrouwen doet u onder deskundige begeleiding oefeningen die lichaamsfuncties van moeder en kind stimuleren. Deelname aan de les Zwangerschapszwemmen is mogelijk ongeacht de vordering van de zwangerschap!

    MEER INFO

    Zwangerschapszwemmen

  • Zelfstandig heen en weer zwemmen tussen de belijning. Op de uren voor Banenzwemmen kan iedereen zich uitleven in het sportbad. Banenzwemmen is mogelijk voor vroege vogels én avondmensen. Neem een kijkje en kies een moment uit dat bij u past om even lekker te komen Banenzwemmen!

    MEER INFO

    Banenzwemmen Sportbad

  • Baby- en peuterzwemmen is dé manier om uw (klein-)kind op een speelse manier watervrij te maken. Het ondiepe instructiebad is de perfecte plek om uw (klein-)kind zijn/haar eerste zwemervaring te laten opdoen. Samen met vader, moeder, opa of oma wordt het kind door onze deskundige instructeurs uitgedaagd om met beweegoefeningen, spelletjes en muziek zijn zwemvaardigheid te verbeteren.

    MEER INFO

    Baby- en Peuterzwemmen

  • Aquarobics is een groepsles op muziek in het warme doelgroepenbad. Tijdens deze stevige work-out wordt u uitgedaagd door onze instructeurs/instructrices om op de klanken van de opzwepende muziek door het water te bewegen! Deelnemen aan Aquarobics zorgt ervoor dat u met een goed gevoel én met een betere conditie de les zult verlaten!

    MEER INFO

    Aquarobics

  • Floatfit is een bijzondere, zeer intensieve full-body-work-out in het sportbad. De training op de drijvende Aquabase laat je permanent evenwicht zoeken. Dit is goed voor je core-stability. In combinatie met de oefeningen versterkt Floatfit alle spieren in je lijf. Wij dagen je continu uit met deze zeer intensieve work-out. We garanderen dat je na een half uur moe maar voldaan van de Aquabase komt. De combinatie van fun en de training maken deze intensieve volledige body work-out tot een ontspannen inspanning!

    MEER INFO

    Floatfit HIIT

  • Acquapole Kickboxing is de nieuwe hype op het gebied van (onder)watersport. Aquapole Kickboxing is niet alleen superleuk maar je wordt er ook nog eens enorm fit van. Doe mee en laat je opzwepen door onze instructeurs/instructrices om op de beats van de muziek los te gaan op de Acquapole! De workouts duren een half uur maar dit is voldoende om al jouw energie schoppend en slaand kwijt te raken!

    MEER INFO

    Acquapole Kickboxing

  • Met de Acquapole kunt u paaldansen in het water. Acquapole is nieuwste rage op het gebied van (onder-)watersport. Acquapole is een groepsles op muziek. Tijdens deze stevige workout wordt u uitgedaagd door onze instructeurs/instructrices om aan de Acquapole als een echte paaldanser te bewegen! Door de gewichtloosheid onder water kunt u meer dan u zelf denkt! Vergis u echter niet want Acquapole is een pittige training waarbij zowel aan kracht als aan conditie wordt gewerkt!

    MEER INFO

    Acquapole

  • Conditiezwemmen is een afwisselende én uitdagende les in het Sportbad. Tijdens Conditiezwemmen wordt u, terwijl u tussen de lijnen heen en weer zwemt, begeleid door één van onze instructeurs. Door tijdens de les verschillende zwemslagen te trainen en gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen zorgen wij dat kracht en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld.

    MEER INFO

    Conditiezwemmen

  • Aquajoggen is een specifieke training in het sportbad op muziek om kracht en conditie te verbeteren. U krijgt tijdens de les een wetbelt (drijfgordel) om waarmee u verticaal en stabiel door het water kunt ‘lopen’. Omdat uw voeten de bodem niet raken is er geen schokbelasting. Deelnemen aan Aquajoggen bevordert daarom het herstel van vele soorten blessures.

    MEER INFO

    Aquajoggen

Reservering omboeken

Heeft u een ticket voor één van onze activiteiten maar kunt u hier geen gebruik van maken? Op basis van uw bestelnummer en uw e-mailadres kunt u de tickets omboeken naar een andere datum. Omboeken is niet mogelijk als de bezoekdatum van de bestelling is verstreken!

Activiteiten - Leeghwaterbad (13)

Doelgroepen

Kinderen
Inclusief Sporten
Jongeren
Volwassenen
Senioren
  • "Mensen bij elkaar brengen en gezamenlijk nieuwe ideeën realiseren is mijn passie."

    Freek Eshuis, Manager Leeghwaterbad

  • “Wij activeren mensen tot beweging, sport en een gezonde leefstijl. Onze sport- en beweegprogramma’s en sportaccommodaties biedenmaatschappelijke meerwaarde”

    Jancor de Boer, directeur Spurd

We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies. U kunt echter "Cookie-instellingen" bezoeken om een ​​gecontroleerde toestemming te geven.

Activiteiten - Leeghwaterbad (2024)
Top Articles
Recteq DualFire 1200 Review: The Smoker That Made Me Sell My Traeger
Recteq vs Traeger | Comparing two great pellet grill brands
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Workday Latech Edu
Computer Repair Tryon North Carolina
Nesb Routing Number
Rubfinder
Bed Bath And Body Works Hiring
Rls Elizabeth Nj
Culver's Flavor Of The Day Monroe
No Credit Check Apartments In West Palm Beach Fl
Hallelu-JaH - Psalm 119 - inleiding
Programmieren (kinder)leicht gemacht – mit Scratch! - fobizz
Bc Hyundai Tupelo Ms
C Spire Express Pay
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Void Touched Curio
Kylie And Stassie Kissing: A Deep Dive Into Their Friendship And Moments
Where to Find Scavs in Customs in Escape from Tarkov
Booknet.com Contract Marriage 2
Libinick
Cvs El Salido
Wkow Weather Radar
Anonib Oviedo
Malluvilla In Malayalam Movies Download
Speechwire Login
Google Flights To Orlando
N.J. Hogenkamp Sons Funeral Home | Saint Henry, Ohio
Ringcentral Background
Shauna's Art Studio Laurel Mississippi
Evil Dead Rise - Everything You Need To Know
Grove City Craigslist Pets
140000 Kilometers To Miles
Tamil Play.com
Iban's staff
Today's Gas Price At Buc-Ee's
Mckinley rugzak - Mode accessoires kopen? Ruime keuze
Busted Newspaper Campbell County KY Arrests
Entry of the Globbots - 20th Century Electro​-​Synthesis, Avant Garde & Experimental Music 02;31,​07 - Volume II, by Various
Scarlet Maiden F95Zone
Stewartville Star Obituaries
Live Delta Flight Status - FlightAware
Paul Shelesh
Citizens Bank Park - Clio
Funkin' on the Heights
Image Mate Orange County
Craigslist Indpls Free
Unbiased Thrive Cat Food Review In 2024 - Cats.com
How to Find Mugshots: 11 Steps (with Pictures) - wikiHow
Itsleaa
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Texas 4A Baseball
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6241

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.