Zwemmen Purmerend en omgeving 💦 zwemindex.nl (2024)

Zwemmen in de buurt van Purmerend. Binnen 30 minuten rijden.

1. Leeghwaterbad

Purmerend Binnenbad

Het Leeghwaterbad is een modern zwembad met vier baden onder één dak en een grote speelweide met uitzwem- en peuterbad buiten. Het recreatiebad is verdeeld in 2 delen en heeft een watertemperatuur van 30 graden. Het instructiebad heeft een watertemperatuur van 32 graden en is ideaal voor kinderen om hun eerste ervaring met zwemwater op te doen. Het doelgroepenbad heeft ook een watertemperatuur van 32 graden en wordt voornamelijk gebruikt voor groepslessen. Het sportbad heeft een watertemperatuur van 26 graden en wordt gebruikt voor verschillende sportverenigingen en beroepsopleidingen.

2. Strand Pieterman

Volendam Strandje ± 9 KMvanafPurmerend

De potentiële zwemwaterlocatie Strand Pieterman Volendam ligt aan de Gouwzee, een ondiep gedeelte van het Markermeer. De zwemlocatie heeft twee zwemstranden, van elkaar gescheiden door een strekdam.

WaterkwaliteitAanvaardbaar

Bekijk alle faciliteiten bij Strand Pieterman

3. Zwembad Slobbeland

Volendam Buitenbad ± 9 KMvanafPurmerend

Recreatiecentrum Het Slobbeland ligt op een unieke plek aan het IJsselmeer. Er zijn verschillende zwembaden, een grote glijbaan en verschillende speelmogelijkheden op de ligweide.

4. Zwembad de Waterdam

Volendam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 9 KMvanafPurmerend

Zwembad de Waterdam heeft een 25 meterbad, een instructiebad en een subtropisch gedeelte. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden.Het subtropische gedeelte heeft 4 whirlpools, een crazy cone-glijbaan en verschillende jetstreams. Het buitenbad heeft een 50 meter wedstrijd bad, een familiebad met glijbaan en een springkuil met 2 duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Er is een grote zonnewijde en een groot gedeelte voor kleine kinderen, met een peuterbad, kleuterbad en een zandwaterspeelplaats. Het bad is vanaf eind april tot begin september geopend als de watertemperatuur minimaal 16 graden is.

6. Slobbeland

Volendam Recreatieplas ± 9 KMvanafPurmerend

Zwemgelegenheid is gesloten.Slobbeland is onderdeel van het gelijknamige recreatiecentrum, dichtbij de haven van Volendam. Er zijn twee grote ligweiden en verschillende speeltoestellen. Vlakbij is een dagcamping met aanmeermogelijkheden voor recreatieboten.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk alle faciliteiten bij Slobbeland

7. Strandbad Edam

Edam Recreatieplas ± 9 KMvanafPurmerend Entree

Strandbad Edam is een camping met zwemgelegenheid aan het Markermeer, dichtbij de haven van Edam.

WaterkwaliteitAanvaardbaar

Bekijk alle faciliteiten bij Strandbad Edam

8. Het Twiske

Den Ilp Recreatieplas ± 10 KMvanafPurmerend

Recreatiegebied het Twiske ligt ten noorden van Amsterdam tussen Den Ilp, Landsmeer en Oostzaan. Het bestaat uit diverse plassen, sloten, weilanden en bosjes en is omgeven door een dijk met fiets- en wandelpad. Het Kure-Jan Strand is een van de zeven officiële zwemlocaties.

WaterkwaliteitGoed

Bekijk faciliteiten bij alle 8 zwemplekken bij Het Twiske

9. Waterlandstrand Hemmeland Monnickendam

Monnickendam Strandje ± 10 KMvanafPurmerend

Recreatiegebied Hemmeland ligt buitendijks op een landtong bij Monnickendam. Vanwege zijn ligging is het uitstekend geschikt voor verschillende vormen van watersport. Aan de oostzijde van het schiereiland, waar het direct aan de Gouwzee grenst, bevinden zich de zandstranden waar gezwommen kan worden: Mirrorstrand, Monnickendamstrand, Waterlandstrand en Strand Noord Hemmeland.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk faciliteiten bij alle 4 zwemplekken bij Waterlandstrand Hemmeland Monnickendam

10. Warder

Warder Recreatieplas ± 11 KMvanafPurmerend Entree

De zwemwaterlocatie Warder, tussen Hoorn en Edam, is een natuurzwembad aan het Markermeer dat wordt gerund door vrijwilligers. Het zwembad heeft ruime ligweiden en het heeft op het terrein een extra, speciaal voor kleine kinderen aangelegd, zwembad. De oevers van het natuurzwembad bestaan voornamelijk uit keien, die noodzakelijk zijn voor de stevigheid van de oevers, en aangespoelde schelpen. De bodem van het natuurzwembad bestaat hoofdzakelijk uit zand en schelpen.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk alle faciliteiten bij Warder

11. Zwembad De Breek

Landsmeer Buitenbad ± 12 KMvanafPurmerend

Zwembad De Breek in Landsmeer is een verwarmd openlucht zwembad met 3 baden voor recreatie en banen zwemmen. Het zwembad heeft een ruime ligweide. Het water is chloorvrij en wordt dagelijks gecontroleerd op kwaliteit.

12. De Kuifeend; Jagersveld

Zaanstad Strandje ± 13 KMvanafPurmerend

Het recreatiegebied Jagersveld ligt nabij Zaandam, tussen de snelwegen A8 en de A7. Het bestaat uit een recreatiedeel en een rustgebied (aan de oostelijke kant). Centraal in het recreatiegebied is de Jagersplas, een grote, diepe plas met aangrenzend enkele brede sloten. De Kuifeend is een van de vier officiële zwemlocaties in de Jagersplas. Deze liggen niet aan de grote plas, maar aan de brede sloten en kleine plassen aan de westzijde van het gebied.

WaterkwaliteitGoed

Bekijk alle faciliteiten bij De Kuifeend; Jagersveld

13. Marken

Marken Open water zwemplek ± 13 KMvanafPurmerend

De zwemwaterlocatie Havenstrandje Marken is direct gelegen aan de Gouwzee. De Gouwzee maakt onderdeel uit van het Markermeer en wordt – in tegenstelling tot het Markermeer - gekenmerkt door helder, ondiep en waterplantenrijk water. Marken is een schiereiland dat in 1957 middels een dam met het vaste land is verbonden. Het eiland is een voormalig vissersdorp en een belangrijk toeristische trekpleister.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk alle faciliteiten bij Marken

14. Jagersveld; De Fuut-Watersnip

Zaandam Open water zwemplek ± 13 KMvanafPurmerend

Het recreatiegebied Jagersveld ligt nabij Zaandam, tussen de snelwegen A8 en de A7. Het bestaat uit een recreatiedeel en een rustgebied (aan de oostelijke kant). Centraal in het recreatiegebied is de Jagersplas, een grote, diepe plas met aangrenzend enkele brede sloten. De Watersnip is één van de vier officiële zwemlocaties in de Jagersplas. Deze ligt niet aan de grote plas, maar aan de brede sloten en kleine plassen aan de westzijde van het gebied.

WaterkwaliteitAanvaardbaar

Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Jagersveld; De Fuut-Watersnip

15. De Smient

Zaanstad Strandje ± 13 KMvanafPurmerend

Het recreatiegebied Jagersveld ligt nabij Zaandam, tussen de snelwegen A8 en de A7. Het bestaat uit een recreatiedeel en een rustgebied (aan de oostelijke kant). Centraal in het recreatiegebied is de Jagersplas, een grote, diepe plas met aangrenzend enkele brede sloten. De Smient is een van de vier officiële zwemlocaties in de Jagersplas. Deze liggen niet aan de grote plas, maar aan de brede sloten en kleine plassen aan de westzijde van het gebied.

WaterkwaliteitAanvaardbaar

Bekijk alle faciliteiten bij De Smient

16. Zwembad Het Zwet

Wormer Buitenbad ± 14 KMvanafPurmerend

Zwembad Het Zwet biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor waterliefhebbers van alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers is er een peuterbad met speeltoestellen en een klein glijbaantje. Het recreatiebad staat garant voor plezier met speelmateriaal en professioneel toezicht, terwijl het 50-meterbad uitnodigt tot baantjes trekken of een verfrissende duik. Voor ontspanning is er een ruime ligweide beschikbaar.

17. Strand Schardam

Schardam Open water zwemplek ± 14 KMvanafPurmerend

Strand Schardam ligt aan het Markermeer, dichtbij de campings De Eenhoorn en Voor Anker. De oevers langs de camping zijn gereserveerd voor gasten, het strandje ten zuiden daarvan is openbaar.

WaterkwaliteitGoed

Bekijk alle faciliteiten bij Strand Schardam

19. Strand Uitdam

Uitdam Strandje ± 15 KMvanafPurmerend

Het strand hoort bij Camping Uitdam. De zwemplek is te bereiken via de ingang van de camping. Strand Uitdam is in de eerste plaats bestemd voor campinggasten, maar daggasten zijn er ook welkom. Ze hoeven niet te betalen (alleen voor het parkeren), ze moeten zich wel melden bij de receptie.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Strand Uitdam

20. Zwembad Zaangolf

Zaanstad Binnenbad ± 16 KMvanafPurmerend

Zwembad Zaangolf biedt alle faciliteiten voor een heerlijke dag zwemmen, waaronder een prachtige glijbaan met licht- en geluidshow, 2 whirlpools, een stoombad, leuke speelmaterialen, een peuterbad, een speciaal therapiebad en een groot recreatiebad met stroomversnelling en een wedstrijdbad.

Zwemmen Purmerend en omgeving 💦 zwemindex.nl (2024)
Top Articles
Equity Residential Aktie (985334) - Kurs London S.E. - MarketScreener
Bible Gateway passage: Hebrews 11 - New Living Translation
Katie Pavlich Bikini Photos
Cars & Trucks - By Owner near Kissimmee, FL - craigslist
Asian Feels Login
Mopaga Game
Voorraad - Foodtrailers
Ogeechee Tech Blackboard
Bustle Daily Horoscope
Sports Clips Plant City
Theycallmemissblue
7440 Dean Martin Dr Suite 204 Directions
Eka Vore Portal
Aldi Sign In Careers
Does Breckie Hill Have An Only Fans – Repeat Replay
Trac Cbna
Average Salary in Philippines in 2024 - Timeular
Missed Connections Inland Empire
How many days until 12 December - Calendarr
Craigslist St. Cloud Minnesota
How do you get noble pursuit?
Sams Gas Price Sanford Fl
Lindy Kendra Scott Obituary
Ipcam Telegram Group
Sam's Club Near Wisconsin Dells
Bursar.okstate.edu
Soiza Grass
Ultra Clear Epoxy Instructions
Seymour Johnson AFB | MilitaryINSTALLATIONS
Dreammarriage.com Login
Hermann Memorial Urgent Care Near Me
Wildfangs Springfield
Page 5662 – Christianity Today
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
How are you feeling? Vocabulary & expressions to answer this common question!
Culver's of Whitewater, WI - W Main St
Flags Half Staff Today Wisconsin
F9 2385
Dispensaries Open On Christmas 2022
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Grand Theatres - Bismarck
FREE - Divitarot.com - Tarot Denis Lapierre - Free divinatory tarot - Your divinatory tarot - Your future according to the cards! - Official website of Denis Lapierre - LIVE TAROT - Online Free Tarot cards reading - TAROT - Your free online latin tarot re
60 Days From May 31
22 Golden Rules for Fitness Beginners – Barnes Corner Fitness
Sara Carter Fox News Photos
Tyco Forums
Gonzalo Lira Net Worth
Mega Millions Lottery - Winning Numbers & Results
Fine Taladorian Cheese Platter
99 Fishing Guide
When Is The First Cold Front In Florida 2022
Swissport Timecard
Ok-Selection9999
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6237

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.